top of page

Global Mental Fitness

Watermark_edited.jpg

Mentális edzés, hogy kijavítsd a hibáidat azért, hogy a legjobb verziója legyél önmagadnak, stabilan egy életen át. Tanuld meg a leghatékonyabb, leggyorsabb és legegyszerűbb mentális fitnesz gyakorlatokat, amelyeket egész életedben alkalmazhatsz élethelyzettől függetlenül. Tanuld meg, mire vagy képes és azt, hogy mi a helyes. Használd ki a lehetőséget egy olyan életre, amelyben tudni fogod, hogy te hibáztál a legkevesebbet, még akkor is, ha nem minden van úgy, ahogyan eltervezted, hiszen nem egyedül vagy, és szinte mindenki mást akar. De te tudod, hogy mindent megtettél, ne rajtad múljon. Tanuld meg, hogy nem teheted felelőssé a történeted az élet alakulása miatt. Mi az a történet? Mindenkinek van története, múltja, sérelmei, amiket indoknak használ az egyén, amikor hibázik vagy negatív dolog történik vele. Ebbe beletartoznak személyek, akik formálták a személyiség működését például gyerekkorban. Mindannyiunknak van története, ilyen vagy olyan, de hogyan lehet felnőttként nulláról újraindulni és függetlenül, szabadnak lenni azoktól a dolgoktól, amelyek negatívan, hibásan vagy pozitívan határozták meg idáig a személyiségünket és döntéseinket? Nem indokolhatjuk hibás döntéseinket egy életen át a negatív történeteinkkel, mert akkor soha nem szűnik meg a hiba, és továbbadjuk azokat a következő nemzedéknek, ami örök szenvedést okoz. Szóval gyere, és tanuld meg használni a történetedből azt, ami hasznodra válik, ha jó volt, ha rossz, ugyanis minden történet vagy élethelyzet a te tanulásodat szolgálja, és minden egyes történet egy elektromos hullám, egy energia, ami veled van folyamatosan. Építsd fel magadat ebből úgy, hogy szabad és boldog legyél, bármi is volt, és akkor elkezdhetsz olyan életet formálni, ami majd közel lesz ahhoz, amit elképzelnél magadnak.

Gyere és tanuld meg, mi az az igazi, egy életen át tartó belső boldogság, ami mindig és mindenhol örömet okoz neked és a környezetednek. Akármilyen élethelyzetben is vagy, ha megtalálod a belső erőforrásaidat és azt, hogy melyik a legjobb verziód, akkor a legjobb megoldást tudod megtalálni a problémáidra, valamint minimalizálni tudod az újabb problémák kialakulását. Ha meg is kell oldani egy akármilyen volumenű helyzetet, akkor is a lehető legnagyobb lelki erővel, pozitívan fogsz neki kezdeni a megoldásnak. Ez azért egy csoda, mert általában egy idő után elfárad az ember a problémáktól, de azok mindig vannak. Csak az nem mindegy, hogy te mindennek megújult erővel tudsz neki látni, mintha az első lenne, vagy félig feladva, beletörődve, kimerülten látsz neki, mert akkor csak sorakozni fognak a dolgok az életedben, és hamar elfáradsz, aminek az az eredménye, hogy rajtad múlik főleg, mi jelenik meg az életedben. A lényeg az, hogy ha le is merülsz, mert olyan jellegű a helyzeted, ami nagyon nehéz vagy hosszan tartó, akkor sem mindegy, hogy a következmény, amit elszenvedsz a problémától, milyen erejű vagy kimenetelű. Ebben segít a mentális fitnesz, csakúgy, mint a testi kondíció fejlesztésében. Nem mindegy, hogy a rendszeres testmozgás eredményeképpen el tudod érni gyors futással a buszt, amit lekésnél, és beérsz a munkahelyedre, vagy el sem kezdesz futni, mert tudod, hogy úgysem éred el a buszt, vagy csak éppen hatalmas energiát kívánna tőled, szóval inkább nem teszed. Ezek hatalmas különbségek, mert sok múlik az apró dolgokon az életben, szóval az még inkább fontos, hogy milyen erős vagy mentálisan, mert azon múlik az is, hogy például elmész-e sportolni vagy nem. Nyilvánvalóan sok olyan élethelyzet van, ami egyértelműen nagyon merítő, és nincsenek lehetőségek abban a tekintetben, hogy kikerüljünk belőle, de arra van, hogy nézőpontot váltsunk benne azért, hogy töltekezni és tanulni tudjunk belőle, aminek eredménye az, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle, és a lehető legkisebb mértékben szenvedjünk tőle mi és a környezetünk. Nem mindegy, ismétlem, milyen szinten engedjük meg egy problémának, hogy felemésszen minket, vagy csak inkább hasson ránk olyan szinten, hogy kellemetlen. A kettő között hatalmas a különbség. Az sem mindegy, hogy valamibe évekig beleragad az egyén, akár évtizedekre, egy életre, vagy pár hónap alatt kiugrik belőle. Ez megint csak összehasonlíthatatlan különbség.

A legnagyobb érték az életben az egészséggel kezdődik, mert csak akkor tudsz részt venni az életben úgy, ahogyan azt te szeretnéd, ha az megvan.

Ha nincs egészség, akkor nem tudsz építkezni, és megtartani sem tudsz dolgokat, amiket addig elértél, amíg megvolt.

A GMF CÉLJA 

A boldog emberek teremtése

Mi a bajod? Miért nem vagy boldog? Úgy érzed, valami hiányzik az életedből, pedig mindened megvan. Akkor mi a baj?

Akiknek sok vagy nehéz problémájuk van, illetve azok folytonosak, azt gondolják, hogy amiatt nem boldogok, mert ott van a probléma, ami nem vagy nehezen oldódik meg. Akinek kevés a problémája, az meg nem érti, miért nem boldog, amikor mindene megvan, és másokhoz képest nincs is semmi gondja. Boldognak kéne lennie, de nem az, ezért elkezd problémát gyártani magának. Szóval az igazi boldogság először a belső világban keresendő, és ha megvan, akkor az életkörülmények formálása sokkal könnyebben megoldható, akármilyen helyzetben is vagyunk. Az új kvantumfizikai kutatási eredményekből tudhatjuk már, hogy az változik csak, amire fókuszálunk, szóval abban az esetben, ha állandóan a külvilágra fókuszálunk, akkor csak az fog változni, de a helyes fókusz hiányzik egészen addig, amíg a fókusz kiindulópontja határozatlan az egyénben, illetve a fókuszáló személy nem ismeri az elhelyezkedését és magát. Ennek eredményeképpen az az elektromos energia, amivel az egyén a külvilágot szeretné változtatni, pontatlan és helytelen, így a kívánt cél elérése csak részleges lesz. Ennek okán az egyén nem tudja elérni a kívánt élethelyzetet magának és környezetének, amitől egy idő után feladja, és beletörődik az élethelyzetébe, aztán elkezdi hibáztatni a külvilágot, amivel konfliktust és negatív energetikai teret hoz létre a környezetében. Itt az ideje, hogy mindenki megtudja, mi a kiindulópont és hol van az.

Image by Tyler Nix

A GMF lehetőségei

A mentális Fitness gyakorlatok nagyon egyszerűek, mindenki számára könnyen elsajátíthatóak, ezáltal mindenkinek a helyzetétől függetlenül, lehetősége nyílik arra, hogy megismerje és megtanulja hogyan lehet irányítania magát olyan szinten, hogy az stabilitást és hosszantartó mentális örömöt okozzon számára.

p1_edited.jpg
Family Portrait
Watermark_edited.jpg

Global Mental
Fitness

Kevesen tudjuk a titkot az emberi tudat csodájáról, de mi legalább tudjuk nem csak hisszük ! Gyere és tanuld meg te is, mert ezt is tanulni kell!

bottom of page